اندیشه بیدار
اندیشه بیدار
فرهنگ و مذهب

به گزارش «شیعه نیوز»، از زمان آغاز درگیری های سوریه جماعت های تکفیری سلفی به صورت گسترده و با حمایت دولت های مشخص به این کشورآمدند تا به آشوب ها دامن بزنند، این سلفیت همان وهابیت حاکم بر سعودی است، این دو فرقه به جز تفاوت اسم، اختلاف دیگری با هم ندارند.


عقیده هر دو فرقه عبارت است از تکفیر و قتل و نابودی تمام کسانی که با آنها هم جهت نیستند و رسیدن به سلطه و شناساندن و معرفی اسلام به دیگران آنطور که آنها می خواهند ، تا با بهره برداری سیاسی از دین به مقاصد خود برسند. 

وهابیت و سلفیت دو روی یک سکه اند، این فرقه هنگامی که در داخل شبه جزیره عرب است وهابیت نامیده می شود و هنگامی که به خارج صادر می شود آن را سلفیت می نامند، سلفیت معاصر همان اتباع ابن تیمیه (ابو العباس أحمد بن عبد الحليم) هستند اما آنها اصطلاح وهابی را به کار نمی برند زیرا این لقب خوف انگیز است، لکن مرجع آنها همان ابن تیمیه و عقاید او می باشد.
 
این فرق بر بغض نسبت به اهل بیت پیامبر (علیهم السلام) و عدم احترام به آنها متمرکز هستند؛ محمد بن عبدالوهاب به افکار ابن تیمیه دعوت کرد و تفکر عاقلانه و نقش عقل را منکر شد و عقاید آنها بر روایت حدیث بدون تفسیر آن استوار است عواملی که منجر به انحراف عقایدی و فکری شد.

اقدام ابن تیمیه منجر به ایجاد تفرقه و فتنه در صفوف مسلمانان به نفع دشمنان اسلام شد. عقیده این فرق ضاله هم چنین بر تحریم به تبرک و توسل حتی به پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) که از بدعت های امویان می باشد و ابن تیمیه آنرا دنبال کرد استوار است. ابن تیمیه از دشمنان سرسخت امیر المومنین (علیه السلام) است تا جائیکه به این امام همام توهین می کند و مدعی می شود فتواهایی دارد که مخالف متون دینی است، اما فقهای اهل سنت مرتب بر عقاید وی در این مسئله خط بطلان کشیده اند و تاکید کرده اند ابن تیمیه یک منحرف و کینه توز است.

با این معرفی اجمالی و وضعیت جوامع اسلامی امروز عرب و غیر عرب بر همگان است که بیدار باشند و در مقابل فتنه های سلفیت و وهابیت هوشیارانه عمل کنند، فرق ضاله ای که با بهره گیری از امکانات مختلف از قبیل شبکه های ماهواره ای، گروه های تروریستی سازماندهی دهی شده و با بودجه های هنگفت برخی کشورهای عربی از قبیل سعودی و قطر در مقابل مذاهب دیگر به ویژه مذهب حقه تشیع ایستاده اند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نوشته شده در تاريخ دو شنبه 29 مهر 1392برچسب:, توسط علی زاهدی